Crystal Marbles

Nationale Overname Dag

Franchise wordt steeds vaker gezien als een goed en haalbaar alternatief om ondernemer te worden, naast het kopen van een bedrijf (Management Buy-In). 

Op de Nationale Overname Dag op 19 april organiseert Thexton Armstrong de workshop ‘Ondernemen via Franchise’. 

Hierin komen vragen aan bod als ‘Wat zijn de voor- en nadelen van een franchise?’, ‘Wat zijn belangrijke valkuilen’ en ‘In hoeverre zijn er mogelijkheden om binnen een formule ook overnames te doen?’ Daarnaast zijn we aanwezig op het informatieplein.

De Nationale Overname Dag is met 200 deelnemers het grootste event voor bedrijfsovername in Nederland. Via plenaire sessies en 10 verschillende workshops krijg je praktische informatie over franchise en de belangrijkste aspecten van een overname of bedrijfsverkoop: het vinden van een koper of verkopers, bedrijfswaardering, overnamefinanciering en juridische en fiscale aspecten. Bekijk het programma voor meer informatie.

Inschrijven
Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je snel aan! Schrijf je hier in  

Locatie
Hotel Houten
Hoofdveste 25 
3992DH Utrecht, Nederland


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis