Registreren

Reeks nieuwe openingen voor Hudson’s Bay

Enschede, Amersfoort en Haarlem zijn de steden waar warenhuisketen Hudson’s Bay de komende weken nieuwe vestigingen zal gaan openen samen met horecaformule La Place.

Gister opende de vestiging in Enschede, zoals in veel gevallen in het voormalige V&D pand. La Place heeft er ruimte voor een eigen restaurant, wat tevens het geval is in de vestiging Haarlem, dat op 5 april zal worden geopend.

15 maart gaan de deuren van Hudson’s Bay in Amersfoort open. Hier zal worden gewerkt met een La Place Café in plaats van een restaurant. Naast de vestigingen in combinatie met Hudson’s Bay opent La Place een standalone café in Hellevoetsluis waarmee de teller dit voorjaar op vier nieuwe vestigingen komt. Naast de 80 Nederlandse vestigingen in Nederland heeft de formule ook vestigingen in Duitsland, Indonesië, Canada, Frankrijk, Oostenrijk en de VS.

Vorige maand maakt Hudson’s Bay bekend af te zien van het plan om 20 winkels te openen in Nederland. Volgend jaar lijken de voorlopig laatste vestigingen in Utrecht en Amstelveen te gaan openen waarmee het totaal op vijftien vestigingen zal uitkomen. De geruchten over een vertrek uit Nederland worden door de topman van de keten, Stefaan Le Clair, ontkracht. “Over tien jaar zijn wij nog steeds in Nederland, en nog veel langer.”

 

Bron: Retailnews


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis