Crystal Marbles

Dierspecialist opent in Malden

Naomi Hofman opent op 29 maart de deuren van Dierspecialist Naomi in Malden. Na d.m.v. INTO Franchise in contact te zijn getreden met Dierspecialist start zij binnenkort met haar onderneming.

Dierspecialist Naomi heeft ondernemend dier en gedrag gestudeerd. Daarnaast is ze al twee en half jaar werkzaam op de kinderboerderij in Oss. Ze gaat haar opleiding in praktijk brengen met de nieuwe Dierspecialistwinkel in Malden.

Bij Dierspecialist Naomi vindt u alles wat u nodig heeft als huisdiereigenaar. De compleet nieuwe winkel van 143m2  biedt een uitgebreid assortiment aan kwaliteitsproducten, zoals huisvesting, speelgoed, (natuurlijke) voeding en een ruime huisdierenapotheek met onder meer een lijn fytotherapie. Naast het omvangrijke en speciaal geselecteerde winkelaanbod heeft Dierspecialist Naomi ook de mogelijkheid om 10.000 artikelen online te bestellen. U kunt uw bestelling in de winkel ophalen of gemakkelijk thuis laten bezorgen. Als u op werkdagen voor 14.00 uur bestelt wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Dierspecialist Naomi wil haar klanten van alle gemakken voorzien. Zo kunt u gratis parkeren bij de winkel en spaart u bij iedere aankoop punten die u kunt inwisselen voor korting. Om de feestelijke opening op 29, 30 en 31 maart met u te vieren zijn er tal van speciale openingsaanbiedingen. Kom langs om kennis te maken met uw lokale Dierspecialist en profiteer meteen van de feestelijke acties!

Over Dierspecialist
In 2017 nam Dierspecialist de Winkelketen Award in ontvangst en in 2014, 2015 en 2016 zijn we uitgeroepen tot Dierenspeciaalzaak van het jaar! Daarmee is Dierspecialist dé dierenspeciaalzaak die staat voor service, professionaliteit en oprechte liefde voor dieren. Bij ons vindt u kennis en deskundigheid op het hoogste niveau! Met 80 Dierspecialisten verspreid over heel Nederland vindt u er vast wel één bij u in de buurt.

Meer informatie over franchisen bij Dierspecialist? Klik hier voor meer informatie!


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis