Registreren

Mobile Service Centre opent in Veenendaal

Mobile Service Centre, een groeiende franchiseformule gespecialiseerd in de reparatie van smartphones en tablets van alle merken, heeft afgelopen week wederom een franchise-overeenkomst gesloten. Franchisenemer André van Garderen wordt binnenkort door ons opgeleid tot Certified Engineer en hij zal naar verwachting in maart 2018 de deuren openen van zijn franchisevestiging in VEENENDAAL om van daaruit de markt te bedienen bij de reparatie van smartphones en tablets van alle mogelijke merken.

André van Garderen werd 49 jaar geleden geboren in Rhenen, is gehuwd met Bianca en zij zijn samen ouders van 3 kinderen. Zoals dat gaat bij een succesvolle franchiseorganisatie komen er ook nieuwe kandidaat-franchisene-mers bij ons aan tafel door tussenkomst van een reeds bestaande vestiging. André bezocht in november 2017 onze vestiging TIEL en na een gesprek aldaar wist hij het “dit wil ik ook”. Samen met echtgenote Bianca woonde hij een franchisepresentatie bij. Via assistent-manager bij een automaterialen groot-handel werd hij beroepschauffeur. Eerst als buschauffeur openbaar vervoer en daarna als internationaal chauffeur stukgoed en gevaarlijke stoffen. De laatste jaren was hij Vennoot & Eigen Rijder bij een internationaal transport-bedrijf voor o.a. zee- en tankcontainers. André heeft een passie voor de telecombranche en werkt graag met mensen. Ons franchiseconcept voorziet daarin. Samen sta je sterk én zelf-standig maar niet alleen. Wij danken André voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen hem heel veel succes met zijn onderneming Mobile Service Centre VEENENDAAL.

Benieuwd naar de mogelijkheden die de franchiseformule van Mobile Service Centre u kan bieden? Klik hier voor meer informatie!

 


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis