Registreren

fit20 opent 6 nieuwe vestigingen begin januari 2018

De grootste Nederlandse franchiseketen van boutique fitnessstudio’s groeit hard door. Volgens Walter Vendel, directeur van de keten: “Met deze 6 vestigingen in Sneek, Heemstede, Velp, Medemblik en Brussel en Leeds in het buitenland starten we 2018 goed. Er zijn dan 120 locaties open en voor februari staan de volgende locaties alweer ingepland. We verwachten dit jaar te zullen doorgroeien richting de 190 vestigingen. Dit is inclusief in-company studio’s en nieuw te openen locaties in andere landen.” 

In twintig minuten tijd per week fit worden en blijven, zonder omkleden en zonder te zweten; het ideaal voor veel mensen die hun goede voornemens zien stranden in een drukke agenda. fit20 biedt een individueel programma onder leiding van een personal trainer. Vendel: “Mensen vinden die persoonlijke aandacht heel belangrijk. En die afspraak elke week in je agenda als een stok achter de deur, maakt het voor iedereen haalbaar om vol te houden. Dit is vaak het probleem voor mensen, maar juist continuïteit in het sporten is de basis voor resultaat.'' 

De sporter krijgt in zijn gewone kleding persoonlijke begeleiding op de fitnessapparatuur. De 5 tot 6 oefeningen voor de hoofdspiergroepen zijn intensief, maar worden heel gecontroleerd in slow motion uitgevoerd. De temperatuur in de ruimte is 17°C, waardoor douchen en omkleden niet nodig zijn. 20 minuten later sta je weer buiten. Door de hoogwaardige trainingsprikkel ben je binnen 3 maanden merkbaar en meetbaar fitter en sterker. In een eigen ontwikkelde iPad applicatie worden de trainingsresultaten bijgehouden en naar de klanten gemaild. 

De missie van fit20 is mensen fitter en gezonder te maken, iets wat ook steeds meer bedrijven voor hun medewerkers belangrijk vinden. Het ziekteverzuim neemt significant af en oudere werknemers zijn langer inzetbaar. Siemens, Randstad, Ahold en Yokogawa merken de effecten al. Deze bedrijven kozen voor een inpandige fit20 studio, waardoor het personeel onder werktijd 1 keer per week de fit20 training doet. Door fitter personeel gaat de arbeidsproductiviteit omhoog.

 

Benieuwd naar de franchisemogelijkheden bij Fit20? Klik hier voor meer informatie!


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis