247drank.nl

George Tweeboom start als franchisenemer Huizenbemiddelaar in Almere

INTO Franchise sprak begin van dit jaar met George Tweeboom. De 32 jarige Amsterdammer, werkzaam als financieel adviseur, wilde graag de mogelijkheden bekijken om onder de vlag van een franchiseformule te gaan ondernemen in de makelaardij. INTO Franchise bracht hem in contact met De Huizenbemiddelaar en een kleine 2 maanden verder is het moment daar en opent hij volgende week de deuren van de vestiging in Almere.

Starten
“Het contact met De Huizenbemiddelaar verliep erg prettig. Het is een mooie formule, die inspringt op de huizenmarkt anno 2017. Daar waar makelaarskantoren ‘van de oude stempel’ werken met courtages van 1 tot 2% is dat bij De Huizenbemiddelaar absoluut niet het geval.” Vertelt de kersverse franchisenemer. Hij vervolgt; “De consument wenst transparantie en maatwerk en verwacht van een makelaar dat hij een op maat dienstverlening kan bieden. Daarom werken we bij De Huizenbemiddelaar niet met een vaste courtage maar met een basispakket die je indien gewenst kunt uitbreiden, zo is het al mogelijk om je huis te verkopen vanaf € 895,-. Kies je voor het meest complete pakket dan ben je klaar voor slechts € 1500,-. Een bedrag dat uiteindelijk reëel is voor zowel de verkopers als voor de makelaar.” Aldus Tweeboom. 

Het kán in Almere
“Mijn roots liggen in Almere en ik ken de stad erg goed. Er gebeurd op het moment erg veel in de stad en de huizenmarkt is booming. Daar waar de mensen die in Amsterdam een huis willen bemachtigen vaak bedrogen uitkomen door de oorlog op de huizenmarkt, biedt Almere veel betaalbare mogelijkheden. Dus een interessante markt voor kopers, verkopers en makelaars.”

Tweeboom opent zijn kantoor in Almere Stad en heeft er erg veel zin in. “Er zijn natuurlijk redelijk wat makelaars in Almere maar door onze aanpak en formule ben ik er van overtuigd een mooi portfolio op te gaan bouwen. Het is nu zaak om lokaal de marketing te gaan starten en middels flyers en billboards de Almeerders te attenderen op onze onderneming.” Vertelt George enthousiast.

De eerste opdrachten zijn voor de officiële start al binnen en Tweeboom ziet de toekomst vol vertrouwen tegemoet.

INTO Franchise wenst hem alle succes toe!

Benieuwd naar de mogelijkheden die De Huizenbemiddelaar u als ondernemer kan bieden? Klik hier voor meer informatie. 

 

 

 


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis