Crystal Marbles

Franchisenemer bij Fieldbox worden? 5 redenen waarom je deze kans niet moet laten lopen!

Als Fieldbox franchisenemer ga jij vanuit je eigen vestiging Fieldbox verkopen en implementeren, een innovatieve planningstool, speciaal ontwikkeld voor de buitendienst. De vraag is groot en om in te gaan op de grote vraag vanuit de markt, is Fieldbox op zoek naar meerdere franchisenemers.

Waarom je deze kans niet moet laten lopen?

1. Je verkoopt een sterk en uniek product
Fieldbox is een uniek product, de concurrent is vaak vooral goed in het digitaliseren en plannen van werkbonnen. Maar Fieldbox gaat verder, zij integreren de gehele keten, hebben unieke mogelijkheden voor het managen van materiaal en personeel en zij werken met een virale formule, waardoor het platform zich heel snel kan verspreiden.

2. Heel veel kansen in de markt
We zien de digitalisatie overal om ons heen. Ook in de ondernemerswereld wordt het besef steeds groter dat je hier niet in kunt achterblijven. Wil jij je organisatie zo efficiënt mogelijk runnen en de concurrent bijblijven dan moet je meedoen aan de digitalisatie. Toch zijn er heel veel organisaties die nog steeds met papier werken, dit is de markt voor Fieldbox!

3. Goede ondersteuning
Als Fieldbox franchisenemer hoef je het zeker niet alleen te doen. Team Fieldbox biedt goede ondersteuning. Voor je van start gaat, loop je een uitgebreide training door waarin jij alles leert wat je nog hebt om een succesvolle Fieldbox franchisenemer te worden. Vervolgens worden er veel trainingen en brainstorm dagen georganiseerd, staat er een heel marketing team voor jou klaar en is er altijd ruimte voor extra ondersteuning.

Een mooi voorbeeld van extra ondersteuning voor jou als ondernemer: Team Fieldbox regelt 3-5 keer per jaar een Fieldbox stand op beurzen die worden bezocht door potentiële Fieldbox gebruikers. Een extreem efficiënte manier om in een korte tijd veel leads te verzamelen.

4. Geen administratieve rompslomp
Als Fieldbox franchisenemer ga jij Fieldbox verkopen en implementeren. Jij ziet elke lead als een uitdaging, jouw kans om te bewijzen dat je de klant binnen kunt halen. Dit geeft jou energie, maar kost je natuurlijk ook veel tijd, al het bijkomende administratieve werk zit je dus in de weg. Maar niet als Fieldbox franchisenemer, want daar wordt alle administratieve rompslomp voor jou geregeld, zodat jij je kan richten op dat wat je leuk vindt en waar je goed in bent!

5. Je eigen beschermde gebied
Fieldbox is op zoek naar maximaal 32 franchisenemers. Dit maximum is ingesteld omdat ze iedereen willen verzekeren van een eigen beschermd gebied, wat groot genoeg is om jaren in te blijven groeien. Jij loopt dus geen risico dat andere franchisenemers in jouw gebied fieldbox gaan verkopen.

Wil jij eens verder praten over jouw mogelijkheden als Fieldbox franchisenemer, neem dan contact op met de Fieldbox Formule manager, Robert Sprengers: telefoonnummer 06-41510867 of vraag hier meer informatie aan. 

 


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis