Crystal Marbles

2e franchisenemer voor Mobile Service Center via INTO Franchise

Mobile Service Centre, een groeiende franchiseformule gespecialiseerd in de reparatie van smartphones en tablets van alle merken, heeft gisteren wederom een franchiseovereenkomst gesloten. Franchisenemer Bilal Burhan wordt volgende week door ons opgeleid tot Certified Engineer en hij zal naar verwachting nog voor het einde van dit kwartaal de deuren openen van zijn franchisevestiging in GOES om van daaruit de markt te bedienen bij de reparatie van smartphones en tablets van alle mogelijke merken. 

Bilal Burhan werd 30 jaar geleden geboren in Addis Abeba. Als Nederlands staatsburger heeft hij na zijn middelbare school en mbo-opleiding met succes de HBO opleiding “Bedrijfskundige Informa-tica” afgerond. Na zijn opleiding is hij werkzaam geweest bij diverse IT bedrijven. De 9-to-5 IT-mentaliteit lag hem niet goed en hij is daarom een aantal jaren geleden een eigen onderneming gestart. Deze onderneming ondersteunt zorgverleners en verpleegkundigen die op ZZP-basis werken. Hij “ontzorgt” hen op o.a. administratief gebied. In zijn studententijd heeft hij een computerreparatieservice aan huis gehad. Wij hebben Bilal leren kennen als een gedreven en punctuele ondernemer met veel passie voor zijn vak. Wij danken Bilal voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen hem heel veel succes met zijn nieuwe onderneming Mobile Service Centre GOES.

Mobile Service Centre repareert al geruime tijd voor consumenten, bedrijven en verzekeraars. De klanten zijn niet alleen tevreden over de professionaliteit en service, maar vooral over de snelheid waarmee de diensten worden aangeboden. Alle services (reparatie, onderhoud, upgrade en software download) aan smartphone of tablet vinden plaats met originele onderdelen, wat een storingsvrije werking tot een maximum garandeert. Voor de verschillende smartphone modellen zijn (meestal) voldoende onderdelen aanwezig om een ‘’klaar terwijl u wacht service’’ aan te bieden. Niet onbelangrijk is de 24/7 service die wordt aangeboden waarmee Mobile Service Centre zich enorm onderscheidt met name in de zakelijke markt.


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis