Crystal Marbles

Kop & Schouders Midden Nederland kantoor van het jaar 2016

Op de jaarlijkse kick-off dag van Kop & Schouders is Kop & Schouders Midden Nederland uitgeroepen tot kantoor van het jaar. Ondernemer Jeroen Sölner mocht deze prijs voor de eerste keer in ontvangst nemen. Hij wordt door de jury o.a. geroemd om zijn prestaties, vakkennis, gedrevenheid, focus en betrokkenheid.

Wat is zijn geheim? Jeroen begint ieder jaar met een gedetailleerd plan, dat hem het hele jaar richting en houvast geeft. Dit plan koppelt hij aan zijn ambities en gedrevenheid. Dat leidt al jaren tot bovengemiddelde prestaties en werkplezier, waar hij als zelfstandig ondernemer binnen de Kop & Schouders formule prima van kan profiteren.

Ook vanuit de formule ontvangt Jeroen de nodige complimenten. Directeur Bram Halters “ Jeroen is een mooi voorbeeld voor alle andere kantoren. Hij werkt vanuit een gedegen plan, de energie die hij in zijn bedrijf stopt vindt heel goed de weg naar resultaten. Dat geeft hem ook weer ruimte om zijn balans tussen werk en privé goed te bewaken en daar zelf keuzes in te maken”

Kop & Schouders is een franchiseformule in de markt van promotionele artikelen en eindejaarspakketten. Met 10 zelfstandige verkoopkantoren behoort zij tot de toonaangevende aanbieders in de markt. Kop & Schouders streeft er naar om de komende jaren in totaal 25 kantoren te open in Nederland en België.


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis