Crystal Marbles

10e Vestiging Mobile Service Centre: LEUSDEN

Mobile Service Centre, een groeiende franchiseformule gespecialiseerd in de reparatie van smartphones en tablets van alle merken, heeft gisteren wederom een franchiseovereenkomst gesloten. Franchisenemer Erik Biel wordt de komende maand door ons opgeleid tot Certified Engineer en hij zal naar verwachting nog voor het einde van dit kwartaal de deuren openen van zijn franchisevestiging in LEUSDEN om van daaruit de markt te bedienen bij de reparatie van smartphones en tablets van alle mogelijke merken. Mobile Service Centre is op 1 oktober 2016 gestart met franchising en heeft inclusief LEUSDEN nu 10 vestigingen.

Erik Biel, gehuwd en vader van 3 kinderen, is geboren en getogen in Leusden. Na gestart te zijn met het opzetten en verant-woordelijk blijven voor een aantal filialen van ambachtelijke groente- en fruitspeciaal-zaken, heeft hij daarna een switch gemaakt naar de telecombranche waarbinnen hij met verve diverse managementfuncties heeft bekleed (KPN, Primafoon, T-for-telecom). Sinds 2007 heeft hij een eigen onderneming eveneens in laatstgenoemde branche. De reparaties van Smartphones en tablets van zijn klanten besteedde hij tot nu toe uit aan derden.

Het binnenkort zelf professioneel kunnen repareren van Smartphones en tablets zal een verrijking zijn voor zijn bestaande klantenkring en ongetwijfeld een nieuwe deur openen voor veel consumenten en bedrijven in Leusden, Amersfoort en omgeving. Wij danken Erik voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen hem heel veel succes met zijn onderneming Mobile Service Centre LEUSDEN.

Mobile Service Centre repareert al geruime tijd voor consumenten, bedrijven en verzekeraars. De klanten zijn niet alleen tevreden over de professionaliteit en service, maar vooral over de snelheid waarmee de diensten worden aangeboden. Alle services (reparatie, onderhoud, upgrade en software download) aan smartphone of tablet vinden plaats met originele onderdelen, wat een storingsvrije werking tot een maximum garandeert. Voor de verschillende smartphone modellen zijn (meestal) voldoende onderdelen aanwezig om een ‘’klaar terwijl u wacht service’’ aan te bieden. Niet onbelangrijk is de 24/7 service die wordt aangeboden waarmee Mobile Service Centre zich enorm onderscheidt met name in de zakelijke markt.

Na een gedegen opleiding en uitgebreide praktijktraining zijn de service engineers in alle vestigingen gecertificeerd. Hiermee zijn ze in staat om op een professionele manier het probleem/defect aan het toestel te analyseren en vervolgens deskundig en snel te repareren.

Door de kwaliteit van de originele onderdelen en de gecertificeerde monteurs geeft Mobile Service Centre een garantie van 12 maanden op de uitgevoerde werkzaamheden.
Naast service op de vestigingen door Mobile Service Centre is het ook mogelijk om dit op locatie van de klant te doen. Dit biedt met name voor de zakelijke markt en dan speciaal voor bedrijven met meerdere smartphones of tablet toestellen in de organisatie unieke mogelijkheden.

Naast de kwaliteit en service, zorgt Mobile Service Centre ook voor een milieuvriendelijke manier van afvoeren van het afval dat ontstaat bij de service van uw smartphone of tablet. Uiteraard kunt u ook terecht voor de inlevering van uw oude en/of defecte apparaat dat vervolgens milieuvriendelijk zal worden afgevoerd.

Interesse in de formule van Mobile Service Centre? Klik hier voor meer informatie!


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis