Registreren

JobManiac bouwt aan een stevige toekomst

Trots presenteert Willem Faasse een foto van zoals hij het noemt ‘ons kasteel in de maak’. Naar verwachting is in januari de oplevering van de nieuwbouw van de hoofdvestiging van JobManiac in Goes. Willem heeft zijn plannen voor 2018 al helemaal klaar liggen en dan niet alleen voor de inrichting van zijn nieuwbouwlocatie, maar ook voor de mooie franchiseformule JobManiac.

Twee mooie certificaten
JobManiac heeft tevens weer 2 positieve resultaten bij de cao controle van het NBBU. JobManiac staat voor kwaliteit. Zowel naar de klanten als naar het personeel. JobManiac nam de certificaten in ontvangst voor zowel de vestiging Goes als Rotterdam.

NBBU is de brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. Ze behartigen de belangen van ruim 1.100 dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, payroll ondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt.

NBBU is de brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. Ze behartigen de belangen van ruim 1.100 dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, payroll ondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt.

Heb jij ervaring in de uitzendbranche en zou je ook je eigen vestiging van JobManiac willen starten, kijk dan eens op onze pagina over JobManiac als franchiseformule


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis