Registreren

Taco Bell opent 21 december in Breda

Na eerdere openingen in Eindhoven en Tilburg komt Taco Bell, ’s werelds grootste Mexicaans-geïnspireerde restaurantketen, met een derde vestiging in Nederland. Het nieuwe restaurant is gevestigd op Centraal Station in Breda en opent 21 december haar deuren. De eerste 100 klanten worden beloond met een vroeg kerstcadeau: een goodiebag gevuld met onder andere een exclusief Taco Bell Breda T-shirt en een muts om lekker warm te blijven. Ook kunnen gasten een jaarlang gratis eten winnen bij Taco Bell. 

Taco Bell Breda
De nieuwe vestiging aan de centrumzijde van het treinstation van Breda wordt een ontmoetingsplek, waar je even kan ontsnappen aan de drukte. Het design van het restaurant is geïnspireerd op Taco Bell’s roots in Californië, gecombineerd met lokale invloeden. Zo is het kunstwerk op één van de muren gemaakt door Hedof, een bekende Bredase kunstenaar. Het kunstwerk is onderdeel van de Blind Walls, die door heel Breda zichtbaar zijn. 

Het restaurant in Breda is elke dag geopend van 11 uur tot 21 uur en heeft 50 zitplaatsen. Er is gratis wifi en er zijn oplaadpunten voor telefoons en laptops. Net als de Taco Bell vestigingen in Eindhoven en Tilburg, heeft ook dit restaurant een “open keuken”, zodat gasten kunnen zien hoe hun producten vers bereid worden. In de zomer kunnen gasten ook buiten zitten op het terras. 

Taco’s, burrito’s, nacho’s en quesadilla’s
Taco Bell is ’s werelds grootste quick service restaurantketen met Mexicaanse invloeden en komt uit Zuid-Californië. Naast de beroemde Crunchy Taco’s, burrito’s en nacho’s, staan er quesadilla’s op de kaart, die speciaal voor onze Nederlandse fans zijn ontwikkeld. Gasten hebben bij de meeste maaltijden de keuze uit vier verschillende soorten vlees, waaronder spicy chicken, grilled chicken, seasoned beef en slow cooked pulled pork, of een vegetarische variant met bonen. Wat de bestelling ook is, alles wordt vers bereid in de open keuken en dat geeft je meteen dat echte Taco Bell-gevoel. Om de Californische sfeer te versterken, kunnen gasten kiezen voor een lekker biertje of een van de bekende frisdranken.


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis