Registreren

Regio Friesland ter overname: InXpress zoekt nieuwe Account/Salestijger!

Bespaar tijd, geld en gedoe bij MKB ondernemers die van persoonlijke aandacht houden.

De vestiging van InXpress regio Friesland is op zoek naar een nieuwe Shipping Consultant om de regio verder te exploiteren. Door omstandigheden is de huidige eigenaar van deze regio niet in staat om zijn bedrijf verder voort te zetten. Welke Fries ziet een toekomst van ondernemer in de nog steeds groeiende logistieke branche wel zitten? Ben je actief en gedreven, neem je met ‘nee’ niet zomaar genoegen en begrijp je dat klanten graag aandacht krijgen; dan is werken bij Inxpress zeker een uitdaging. Onder het motto ‘ONE CALL SHIPS IT ALL’ kunnen wij een totaalpakket aan trasport aanbieden voor B-to-B zendingen. Express pakketten wereldwijd, Europe by Road, luchtvracht, zeevracht; wij besparen ondernemers tijd, geld en gedoe. In Nederland zijn inmiddels 14 regio’s bemand en gaan ervoor om net als in de UK met 90 franchisers de grootste reseller van Nederland te worden. En daar kun jij bij horen! Neem contact op met Inxpress Nederland 06 5201 5819 en je krijgt alle gedetailleerde informatie.  

Klik hier om alvast meer te lezen over InXpress!


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis