BAILINE

Avocadowinkel opent in Amsterdam

Je leest het goed; in Amsterdam is deze week een winkel geopend die zich richt op de verkoop van avocado’s.  Het Amsterdamse restaurant The Avocado Show is de eigenaar van de pop-up store aan de Daniel Stalpertstraat. “Na het openen van ons restaurant merkten we dat de populariteit van de avocado bleef groeien”, zegt een van de oprichters tegenover Het Parool. In Amsterdam is het volgens hem “best moeilijk” om eetrijpe avocado’s te vinden, maar daar is nu een einde aan gekomen.

Behalve grote hoeveelheden eetrijpe avocado’s verkoopt de winkel ook cadeauartikelen, boeken en accessoires verkocht welke allemaal iets met de populaire vrucht te maken hebben.

Ambitieus zijn de initiatiefnemers zeker. The Avocado Show kreeg een investering van 5 miljoen en wil hiermee een internationale keten worden. Binnen 5 jaar is het streven om 100 vestigingen te openen.


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis