Registreren

Nieuwe algemeen directeur voor Spar

Spar holding heeft met ingang van het nieuwe jaar een nieuwe Algemeen Directeur. Sjaak Kranendonk, die per 1 januari vertrekt, zal worden opgevolgd door oud V&D-topman John van der Ent.

Kranendonk, die negen jaar lang de leiding had, heeft aan het roer gestaan van een organisatie die ‘getransformeerd is van een traditionele groothandel in een moderne retailer met een eigen plaats in de Nederlandse foodretailwereld’, aldus Saskia van Walsum, Voorzitter van de raad van commissarissen. Spar is volgens haar uitgegroeid tot een succesvolle nichespeler en een financieel gezonde onderneming.

Zijn opvolger, John van der Ent was werkzaam als eindverantwoordelijk bij V&D en La Place en was eerder CEO van Etam Groep en Dexcom Holdings (destijds Bruna en Dixons). Ervaring in de foodbranche heeft hij opgedaan als operationeel directeur van Makro Spanje en Maleisië.

De missie voor van der Ent is om een verdere uitbouw en vernieuwing van Spar de komende jaren in goede banen te leiden.  “Spar is een prachtig Nederlands merk met nog heel veel potentie, waar de komende jaren in het teken van groei zullen staan”, aldus Van der Ent. De directie bestaat verder uit commercieel directeur Susanne Kroon en directeur financiën en operations Edith Appels.

Bron: Retailnews.nl


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis