BAILINE

CLUBTAN opent eerste vestigingen in Nederland

De succesvolle Deense Zon & Wellness formule CLUBTAN opende op 8 november jl. haar eerste vestiging in Almere. vrijdag 17 november gevolgd door een tweede vestiging in Rotterdam. CLUBTAN is marktleider in Denemarken met meer dan 100 vestigingen en naast Nederland ook actief in het Verenigd Koninkrijk. Cees de Zeeuw, franchisegever van CLUBTAN NL, heeft veel vertrouwen in de formule.

De premium uitstraling, het gebruik van hoogwaardige materialen, en een aantal gepatenteerde systemen zoals de AirShower zorgen ervoor dat CLUBTAN zich onderscheidt in de markt. De studio’s zijn onbemand, waardoor de overheadskosten laag zijn. Via een boekingszuil regelt de klant zelf de sessie. De zuil maakt tevens een huidscan en geeft advies over de te volgen sessie. Daarnaast kan de klant direct in contact komen met een medewerker via de “Hotline” in de studio. Na een testperiode zullen de eerste franchise vestigingen worden geopend.

Er is al veel belangstelling van kandidaten, aldus de Zeeuw. De werving & selectie van franchisenemers is in handen van Franchise Match. De Zeeuw verwacht jaarlijks te groeien met ca 10 vestigingen.


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis