BAILINE

Nederlandse fitnessformule fit20 start in de USA

De Nederlandse franchise formule fit20 maakt zijn opwachting in de USA. Met fit20 doe je één keer per week een korte, maar heel intensieve training om fit te blijven. Na een immens succes in Nederland, België, UK en Qatar, wordt 12 november de eerste studio geopend in Traverse City in Michigan, USA. Het is de 114de fit20 studio wereldwijd.

Kort maar krachtig
Jong en oud, zowel zakelijk als particulier, kan nu ook in de USA terecht voor een wekelijkse training op afspraak, onder begeleiding van een personal trainer. In een kleinschalige studio doe je, alleen of met partner of collega, in 20 minuten zes oefeningen voor alle hoofdspiergroepen in slow motion. Fit20 is gebaseerd op de HIT (High Intensity Training). Uitgangspunt is om je lichaam in korte tijd op een veilige manier tot het uiterste te brengen en zo sterker en fitter te worden. De slow motion inspanning in een gekoelde ruimte op 17°C zorgt ervoor dat je niet gaat zweten. Je hoeft je dus niet om te kleden of na de training te douchen, wat de training heel geschikt maakt voor drukke professionals om doordeweeks overdag te doen.

Ondernemend
Roger Karsten is de drijvende kracht achter fit20 USA. Hij besloot na 20 jaar fysiopraktijk ervaring zijn carrière over een andere boeg te gooien en een nieuwe uitdaging aan te gaan. “De persoonlijke begeleiding zorgt ervoor dat je het absolute maximum haalt uit de trainingen. 20 minuten per week is makkelijk lang vol te houden en biedt dus garantie op resultaat” aldus professional Roger Karsten.

Meer weten over de franchise mogelijkheden bij fit20? Klik dan hier!


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis