BAILINE

Carrière Uitzendbureau opent wederom nieuwe vestiging

Carrière Uitzendbureau opende afgelopen woensdag, 1 november, een nieuwe vestiging in Roosendaal. Vanuit huis zal Ronald Oerlemans zijn Carrière-vestiging in Roosendaal als zelfstandig ondernemer leiden.

Kersverse ondernemer
Ronald is gedurende 32 jaar werkzaam geweest in verschillende productieomgevingen binnen de kwaliteitsdienst. Hij is begonnen als kwaliteitsmedewerker en heeft zich van daaruit opgeklommen naar verschillende leidinggevende functies binnen de kwaliteitsdienst, zoals kwaliteitsmanager, kwaliteitssupervisor en recent als manager QC.
Vanuit deze kennis en kunde richt hij zich met Carrière Roosendaal voornamelijk op het bemiddelen van personeel in de productie en techniek. Als zelfstandig ondernemer gaat hij met plezier de uitdaging aan om mensen aan een passende werkomgeving te verbinden: ‘Ik kijk uit naar het zelfstandige ondernemerschap binnen het vakgebied waarin ik mijn netwerk heb opgebouwd. Ik wil van toegevoegde waarde zijn door betekenisvolle werkrelaties tot stand te brengen.’

Waarom Carrière
Ronald is via social media met Carrière in contact gekomen. Dat hij zelfstandig ondernemer wilde worden, was een feit. Om dit te verwezenlijken zocht hij een passende formule die hem hierin kon ondersteunen: ‘Ik ben zeer enthousiast om deel uit te mogen maken van een zeer ambitieus team. Carrière is de juiste fit.’
Ronald is gedurende 32 jaar werkzaam geweest in verschillende productieomgevingen binnen de kwaliteitsdienst. Hij is begonnen als kwaliteitsmedewerker en heeft zich van daaruit opgeklommen naar verschillende leidinggevende functies binnen de kwaliteitsdienst, zoals kwaliteitsmanager, kwaliteitssupervisor en recent als manager QC.
Vanuit deze kennis en kunde richt hij zich met Carrière Roosendaal voornamelijk op het bemiddelen van personeel in de productie en techniek. Als zelfstandig ondernemer gaat hij met plezier de uitdaging aan om mensen aan een passende werkomgeving te verbinden: ‘Ik kijk uit naar het zelfstandige ondernemerschap binnen het vakgebied waarin ik mijn netwerk heb opgebouwd. Ik wil van toegevoegde waarde zijn door betekenisvolle werkrelaties tot stand te brengen.’

Waarom Carrière

Ronald is via social media met Carrière in contact gekomen. Dat hij zelfstandig ondernemer wilde worden, was een feit. Om dit te verwezenlijken zocht hij een passende formule die hem hierin kon ondersteunen: ‘Ik ben zeer enthousiast om deel uit te mogen maken van een zeer ambitieus team. Carrière is de juiste fit.’


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis