Crystal Marbles

Bouw Snap Fitness Tessenderlo gestart

In Tessenderlo is de bouw van de 3e vestiging van Snap Fitness in België gestart.  Builthings NV verzorgt de afbouw en inrichting van de club. Eind dit jaar zal Snap Fitness Tessenderlo haar deuren openen met franchisenemer Sven Wilms aan het roer.

Snap Fitness is een franchise fitnessorganisatie met 2000 vestigingen wereldwijd. Vanuit het hoofdkantoor in Breda wordt dit 24/7 fitnessconcept uitgerold in de Benelux. Met ervaring vanuit de corporate clubs en de gestandaardiseerde protocollen is het relatief eenvoudig om een club te (ver)bouwen, in te richten en te openen. Mede hierdoor en door de goede afspraken met Builthings NV wordt de casco ruimte aan de Stationsstraat in Tessenderlo in slechts 7 weken omgeturnd naar een moderne Snap Fitness 24/7 club. Met Tessenderlo heeft Snap Fitness Benelux aan het einde van 2017 zes vestigingen open; drie in Nederland en drie in België.

In het schitterende pand aan de Stationsstraat in Tessenderlo wordt er een Snap Fitness 24/7 vestiging van ruim 500m² gerealiseerd. Verdeeld over 2 verdiepingen wordt een compleet aanbod van fitnessactiviteiten aangeboden met de nieuwste apparatuur van Technogym. Zo zijn er zones voor cardio- en krachttraining, functionele training en virtuele en small groepslessen. Verder bevat de inrichting een aantal kenmerkende eenpersoonskleedkamers en een lounge ruimte.


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis