Registreren

300e nieuwe Blokker geopend

Afgelopen woensdag is in Almere de 300e ‘nieuwe Blokker’ geopend. De directie van de keten was hoogstpersoonlijk aanwezig om de opening te verrichten.

De retailer is nu anderhalf jaar bezig met het uitrollen van de vernieuwde winkelformule en heeft de afgelopen 3 maanden in rap tempo 50 winkels omgebouwd. Blokker noemt het zelf ‘een van de grootste ombouwoperaties ooit in Nederland’.

Eerst werd gedacht dat alle vestigingen in 2 jaar tijd konden worden omgebouwd. Echter zal dan het ombouwtempo nog verder omhoog. De verwachting is dan ook dat Blokker iets meer tijd nodig heeft. Toen anderhalf jaar geleden de ombouwoperatie startte telde de keten nog 600 vestigingen, het uiteindelijke aantal overgebleven vestigingen komt op 450.

‘De Nieuwe Blokker’ zoals de formule liefkozend ook wel wordt genoemd is volgens de keten een samenspel tussen nieuwe elementen en het bekende Blokker gezicht. Topman Casper Meijer vertelt dat die vernieuwing voornamelijk te zien is bij de producten van het eigen merk en nieuw toegevoegde productgroepen als handdoeken en fietsaccessoires.

“Tegelijk blijven we goed herkenbaar voor onze trouwe klanten, met de bekende huishoudtoppers voor zeer scherpe prijzen.”, besluit hij.

Bron: RetailNews.nl


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis