Registreren

Happy Tosti Breda komt eraan

Het is bijna zover! Nog even en Happy Tosti Breda is een feit. We gaan begin 2018 open aan de Veemarktstraat 3.

Het was flink doorwerken de afgelopen maanden. We moeten nog een paar dingen doen. Het restaurant wordt ingericht, we zijn hard op zoek naar medewerkers en de splinternieuwe tostigrills worden getest. Franchiseondernemer David Golverdingen (30) mag straks de deuren open doen.

Tussen de mensen, midden in de maatschappij
Eén van zijn grootste drijfveren is het verbinden van mensen. David omschrijft zichzelf als ‘’sociaal, gedreven en ondernemend’’ en dat is goed af te zien aan alles wat hij tot nu toe bereikt heeft. Hij is al meer dan zeven jaar actief in het sociaal domein. Onder andere als Maatschappelijke Sportcoach heeft hij bij de gemeentes Utrecht, Leiden en Leerdam kwetsbare mensen ondersteund en geholpen aan structuur door middel van sport. ‘’Ik kreeg enorme voldoening als ik een deelnemer met anderen in contact kon brengen en soms zo uiteindelijk ervoor kon zorgen dat diegene een betaalde baan kreeg.’’

David is in zijn vrije tijd jeugdtrainer bij voetbalclub Sparta Rotterdam. En daar stopt het niet. Hij is actief raadslid van het CDA in zijn woonplaats Leerdam. ‘’Als betrokken raadslid wil ik graag tussen de mensen staan en het luisterend oor zijn van onze burgers. In mijn portefeuille heb ik onder andere de participatiewet, sociaal domein, sport en werkgelegenheid.’’

Gelijke kansen via Happy Tosti
Nu zou je denken, die heeft een aardig volle agenda, maar David maakt graag tijd vrij voor zijn eigen stichting Masa Depan Leerdam. Hier heeft hij zijn eerste kennis opgedaan van de horecabranche en zo is het balletje gaan rollen. ‘’Door alles wat ik tot nu toe gedaan heb ben ik geraakt dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt niet altijd gelijke kansen krijgen. Dat heeft me aangemoedigd te zoeken naar mogelijkheden voor deze doelgroep en zo kwam ik bij Happy Tosti terecht!’’

Geïnspireerd door het horecaconcept, de passie van oprichters Jasper, Sam en Wibe en door de restaurantmedewerkers, opent David begin 2018 zijn eigen Happy Tosti restaurant. ‘’Ik kijk er enorm naar uit om straks met mijn team de lekkerste tosti’s te serveren in het nieuwste Happy Tosti restaurant van Nederland, namelijk in Breda!’’, vertelt David enthousiast.

‘’Ik wil werkgelegenheid bieden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ik word dan ook heel blij als we door middel van een betaalde baan bij Happy Tosti kunnen bijdragen aan de dromen van deze mensen. Iedereen moet een kans krijgen om mee te draaien in de maatschappij.’’

 

Meer informatie over de franchisemogelijkheden bij Happy Tosti? Klik hier!


Reactie


Reacties

  • Jaap-Jan

    graag meer ifo. over de instap kosten

800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis