Registreren

Pim van Asperdt - nieuwe franchisepartner Thexton Armstrong

Pim van Asperdt is de nieuwste aanwinst van managementadviesbureau Thexton Armstrong. Als associate franchisepartner gaat hij samen met senior franchisepartner Benny Schulte in regio Flevoland, Gooi & Eemland o.a. ‘winstlekkage’ bij MKB bedrijven te lijf. Met natuurlijk als doel om MKB ondernemers via een beproefde methode (nog) beter te laten draaien.

In zijn bijna tien durende militaire carrière groeide Pim van soldaat door naar officier. Leidinggevenden hun ogen openen, confronteren en uit hun comfortzone halen zodat ze konden groeien, daar lag zijn passie. Na zijn militaire carrière heeft Pim de stap naar het ondernemerschap gemaakt en zijn eigen onderneming met succes uitgebouwd tot marktleider. Voor meer informatie zie: vanasperdt.tamkb.nl (Thexton Armstrong MKB).

Over Thexton Armstrong Thexton Armstrong is een managementadviesbureau dat zich volledig richt op het vrijmaken van winst & cash en realiseren van groei bij ondernemingen in het Midden- en Kleinbedrijf. Met een zelf ontwikkelde en beproefde methode gaat Thexton Armstrong Winstlekkage te lijf op acht sleutelgebieden: prijsbeleid, kostenverlaging, productiviteit, personeelsbezetting, debiteuren, voorraadbeheer, sales & marketing en bedrijfsgroei. De adviseurs werken op lange termijn samen met bedrijven om groei en een structurele verbetering van winst te realiseren. Thexton Armstrong werd in 2004 opgericht in Australië en is sinds 2011 met succes landelijk actief in Nederland. 

Voor meer informatie over de franchise mogelijkheden bij Thexton Armstrong klik hier!


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis