Registreren

burgerme Enschede opent in december

Na de openingen dit jaar van burgerme Utrecht Zuid op 6 juni en burgerme Zoetermeer op 18 juli, is op 19 december de derde opening in 2017 van burgerme in Enschede aanstaande. “wij zien in Enschede enorme kansen en potentieel, mede door het aantal studenten en de zeer goede locatie” aldus de franchisegever Tim Meijers.

burgerme Enschede zal zich vestigen aan het Willem Wilminkplein 27 te Enschede en zal worden uitgerust met ruim 34 zitplaatsen en een terras. “We hielden het niet voor mogelijk dat het ons zou lukken om ons restaurant te mogen gaan runnen in een pand grenzend aan het Willem Wilminkplein met een geweldige uitstraling. Genieten van onze hamburgers, salades, fingerfood, lunchbroodjes en alle overige gerechten en ondertussen uitkijkend op het prachtige Wilminkplein tegenover het station!”, aldus franchisenemer Stephan Dijkhuis.

“De uitgebreide en zeer professionele ondersteuning van de eerste gesprekken tot en met de locatiemanager, financieel expert, keukenbouw en overige leveranciers doet ons beseffen dat wij met een zeer volwassen en vooruitstrevend bedrijf in zee zijn gegaan”. Burgerme Nederland heeft er alle vertrouwen in dat de ervaren horeca gastheer Stephan Dijkhuis, die ruimschoots zijn sporen heeft verdiend in de hotel en restaurant branche, de vestiging burgerme Enschede tot een groot succes zal promoveren vanuit de eerste A2 locatie van burgerme.

Klik hier voor meer informatie over franchisen bij burgerme!


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis