BAILINE

Ondernemen bij Schoolfruit.nl?

Schoolfruit.nl is sinds 2004 actief met het verzorgen van groente en fruit op basisscholen.  Vele duizenden scholen ontvingen al ‘een gezond tien uurtje’ van ons binnen het EU Schoolfruitproject. Bovendien hebben we veel scholen en ouders geholpen om na deze periode de kinderen te voorzien van groente en fruit in de klas. Ook dit jaar worden de 2970 scholen die deelnemen aan het EU Schoolfruitproject 2017/2018 ondersteunt door Schoolfruit.nl.

Wij doen dit door een gedegen aanpak op gebied van budget en  communicatie. Vind jij het ook het verminderen van suikerconsumptie in het algemeen écht belangrijk en daarmee de gezondheid van alle kinderen op school. Dan zoeken wij jou. Samen met Franchisers en Consulenten helpen wij om na de EU schoolfruit periode de kinderen verder te voorzien van groente en fruit in de klas. Wij zijn opzoek naar ondernemers die mee willen meewerken om zoveel mogelijk kinderen in Nederland gezonde voeding te laten consumeren?

Als Franchiser is de investering eenmalig €400,-- en maandelijks €100,-- daarnaast investeer je gemiddeld 38 uur per week in je eigen bedrijf. Tevens kan je nu ook zelfstandig als Consulent aan de slag. De investering is daarvoor eenmalig €250,-- euro en je werkzaamheden nemen ca 10-20 uur per week in beslag. Spreekt deze formule je aan schrijf je dan in en ontvang vrijblijvend informatie over ons programma.


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis