Registreren

17e vestiging voor eazie

In de afgelopen maanden zijn drie eazie nieuwe vestigingen geopend. Het gaat om vestigingen aan de Korte Lijnbaan te Rotterdam, in het grootste overdekte winkelcentrum van Nederland; Zuidplein Rotterdam en vlak bij de Johan Cruijff Arena te Amsterdam.

Eazie geloofd in een kwalitatieve groei en heeft met 17 vestigingen nu al een krachtige positie verworven in de top 4 steden van Nederland. Het concept van eazie past ook helemaal in de beweging die afgelopen jaren ontzettend belangrijk is geworden; bewust bezig zijn met een gezonde lifestyle en gezonde voeding.

Eazie onderscheid zich niet alleen met het aanbod van gezonde wok maaltijden, salades en wraps met verse ingrediƫnten die Ơ la minute voor de gast worden bereid in een trendy Asian omgeving. Ook de focus en concrete acties op een healthy lifestyle; bewust gezond eten en voldoende bewegen, is uniek en maakt eazie voor haar steeds groter wordende kantengroep tot een zeer geliefd merk. Eazie zal de komende jaren naar verwachting doorgroeien naar 50 restaurants in Nederland. Met een focus op steden met meer dan 80.000 inwoners en een minimale vestiging grootte van 120 m2.
Meer informatie over franchisen bij eazie? Klik hier!

Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis