Crystal Marbles

“Is hier de introductie van de nieuwe Iphone X?”

Dit is een van de vele vragen die Ahamd en Arash, de franchisenemers van alweer de 16e eazie vestiging, moesten beantwoorden tijdens de grand opening van hun eazie. De gigantische rij van eazie fans zorgde voor veel verbaasde blikken bij het winkelend publiek ter plaatse én de toeschouwers op Facebook; een video van de opening bereikte zonder advertentie geld meer dan 150.000 mensen!

De 16e eazie vestiging is gevestigd in het grootste overdekte winkelcentrum van Nederland; Zuidplein te Rotterdam. Ahamd; “Aan het aantal gasten en de hoeveelheid positieve reacties die we krijgen is te merken dat eazie echt een unieke toevoeging is op het huidige aanbod van snel maar vaak minder gezonde eten. De huidige consument heeft echt behoefte aan gezonde maaltijden die snel worden bereid. Met de snelle en unieke service is eazie het ideale restaurant om jouw heerlijke maaltijd te halen, te laten bezorgen of om gezellig op te eten in een trendy, urban Asian omgeving.

Arash haakt hier snel op in; “Het fastservice en healthy aspect was voor ons heel erg belangrijk in de keuze voor eazie. Dat wij met ons  restaurant iets positiefs kunnen bijdragen aan samenleving vinden wij allebei erg belangrijk. En eazie wil mensen helpen een gezonder leven te lijden door het eten van een gezonde versbereide maaltijd makkelijk, snel én voordelig te maken. Dit sluit perfect op onze wens en de wens van de consument. 


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis