Crystal Marbles

21e vestiging voor Mobile Service Centre

Mobile Service Centre, een groeiende franchiseformule gespecialiseerd in de reparatie van smartphones en tablets van alle merken, heeft afgelopen vrijdag wederom een franchiseovereenkomst gesloten.

Franchisenemer Rudolf Islam wordt binnenkort door ons opgeleid tot Certified Engineer en hij zal naar verwachting in december 2017 de deuren openen van zijn franchisevestiging in ZOETERMEER om van daaruit de markt te bedienen bij de reparatie van smartphones en tablets van alle mogelijke merken.

Rudolf Islam werd 43 jaar geleden geboren in Suriname. Hij is alleenstaand en vader van een zoon die thans studeert aan de Universiteit van Amsterdam. Rudolf heeft een van oorsprong bouwtechnische opleiding en is een groot deel van zijn recente loopbaan werkzaam geweest als Kadastraal tekenaar op de tekenkamer van de Gemeente Utrecht. Zijn eerste ondernemerservaring als ZZP-er heeft hij opgedaan in de jaren ’90 waar hij een eigen salesconsultancy bedrijf had in Paramaribo.

Het is al een paar jaar een droom van hem om weer te gaan ondernemen het liefst in een technische branche. Na zijn eerste kennismaking met ons concept wist hij het “dit is wat ik zoek”. Repareren van Smartphones en tablets zal zijn focus zijn en de franchisegever zal hem “ontzorgen”, dat is wat hem bijzonder aanspreekt. Wij danken Rudolf voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen hem heel veel succes met zijn onderneming Mobile Service Centre ZOETERMEER- WEST.


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis