Crystal Marbles

SPAR bezorgt al 85 jaar

Op zaterdag 23 september, vierde SPAR haar 85ste verjaardag samen met klanten tijdens de SPAR Buurtdag. Het feestje rondom het 85-jarige bestaan van SPAR wordt vervolgd door een landelijke campagne die vandaag van start gaat: ‘SPAR bezorgt al 85 jaar’. Deze campagne zal zowel online- als offline uitingen hebben en hierdoor het nieuwe online platform van SPAR extra zichtbaar maken.

Het uitgangspunt van de campagne is dat bezorgen voor SPAR niets nieuws is, dit wordt al 85 jaar gedaan. SPAR is trots op deze vertrouwde service al 85 jaar te verlenen en zal dat in de toekomst blijven doen Tijdens deze campagne wil SPAR klanten de snelheid, gebruiksvriendelijkheid en de bruikbaarheid van het vernieuwde online platform op alle (mobiele) devices laten ervaren.

SPAR bezorgt al 85 jaar tot de koelkast. Waar vroeger de SPAR ondernemer met een bestelboekje langs de deur ging om bestellingen op te nemen, heeft SPAR nu een gloednieuw online platform waar online bestelgemak het uitgangspunt is. De SPAR ondernemers en medewerkers zijn het bekende gezicht uit de buurt. SPAR wil ervoor zorgen dat online nét zo dichtbij voelt als de vertrouwde winkel om de hoek. Daarom wordt de campagne 360 graden uitgerold.  

Vooruitlopend op de officiële start van de campagne heeft Sjaak Kranendonk tijdens het GfK FMCG Jaarcongres op 21 september jl., met als titel - hoe bereik je de shopper van de toekomst -  al een kijkje gegeven in de nieuwe campagne.

Bron: spar.nl


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis