Crystal Marbles

Erik Hauser - nieuwe franchisepartner Thexton Armstrong

Erik Hauser is de nieuwste aanwinst van managementadviesbureau Thexton Armstrong. Als associate franchisepartner gaat hij samen met senior franchisepartner Joop Akkerman in Friesland o.a. ‘winstlekkage’ bij MKB bedrijven te lijf. Met natuurlijk als doel om MKB ondernemers via een beproefde methode (nog) beter te laten draaien. Erik is opgegroeid in een ondernemersgezin en startte op zijn vijfentwintigste zijn eerste onderneming. Gedurende zijn carrière heeft hij veel ervaring opgedaan met het opzetten, acquireren en uitbouwen van MKB-ondernemingen en het overdragen hiervan. Zowel bij grotere als kleinere ondernemingen en zowel nationaal als internationaal.

Erik Hauser, directeur Thexton Armstrong Hauser: “Theoretische kennis is heel belangrijk, maar je kunt je pas echt verplaatsen in andere ondernemers wanneer je zelf als ondernemer hebt ervaren wat het betekent om voor eigen rekening en risico te ondernemen. Waardevol advies, gebaseerd op kennis en ervaring en met een persoonlijke benadering, gecombineerd met de heldere, professionele, gestructureerde doch pragmatische aanpak van Thexton Armstrong is wat het verschil maakt”

Over Thexton Armstrong
Thexton Armstrong is een managementadviesbureau dat zich volledig richt op het vrijmaken van winst & cash en realiseren van groei bij ondernemingen in het Midden- en Kleinbedrijf. Met een zelf ontwikkelde en beproefde methode gaat Thexton Armstrong Winstlekkage te lijf op acht sleutelgebieden: prijsbeleid, kostenverlaging, productiviteit, personeelsbezetting, debiteuren, voorraadbeheer, sales & marketing en bedrijfsgroei. De adviseurs werken op lange termijn samen met bedrijven om groei en een structurele verbetering van winst te realiseren. Thexton Armstrong werd in 2004 opgericht in Australië en is sinds 2011 met succes actief in Nederland.


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis