Crystal Marbles

20e vestiging voor Mobile Service Centre

Mobile Service Centre, een groeiende franchiseformule gespecialiseerd in de reparatie van smartphones en tablets van alle merken, heeft gisteren wederom een franchiseovereenkomst gesloten. Franchisenemer Cliff Mansour wordt binnenkort door ons opgeleid tot Certified Engineer en hij zal naar verwachting in december 2017 de deuren openen van zijn franchisevestiging in DEN HAAG - LEIDSCHENVEEN om van daaruit de markt te bedienen bij de reparatie van smartphones en tablets van alle mogelijke merken.

Cliff Mansour werd morgen (29 september) precies 54 jaar geleden geboren in Suriname. Hij is gehuwd en vader van een dochter. Al geruime tijd heeft Cliff in Den Haag een eigen onderneming die is gespecialiseerd in Computer Hardware & Software Services. Op dit moment is hij voornamelijk als (ZZP) monteur en installateur werkzaam voor ZIGGO. Cliff heeft een opleiding HBO elektro-techniek en als hobby heeft hij inmiddels al wat ervaring opgedaan in de reparatie van smartphones. Een mooie basis om binnenkort door ons opgeleid te mogen worden tot Certified Engineer. De “ontzorging” in ons concept en het deelgenoot willen zijn van een landelijke professionele organisatie  waren essentieel in de besluitvorming van Cliff.    

Wij danken Cliff voor het in ons gestelde vertrouwen, feliciteren hem van harte met zijn 54e verjaardag morgen en wensen hem heel veel succes met zijn nieuwe onderneming Mobile Service Centre DEN HAAG-LEIDSCHENVEEN.

Benieuwd naar de franchise mogelijkheden bij Mobile Service Centre? Klik hier voor meer informatie!


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis