Crystal Marbles

Jobien Wind - nieuwe franchisepartner Thexton Armstrong

Jobien Wind is de nieuwste aanwinst van managementadviesbureau Thexton Armstrong. Als associate franchisepartner gaat zij samen met senior franchisepartner Tijnis Verhoeff in Arnhem en omstreken o.a. ‘winstlekkage’ bij MKB bedrijven te lijf.

Als ondernemer heeft Jobien van alles meegemaakt – overnames, uitkopen, rechtszaken, personeel aannemen en ontslaan, leiding geven, acquisitie doen, administratie stroomlijnen. Ze kent aan den lijve de uitdagingen, het gedoe en de vrijheid van het ondernemen. Deze ervaringen en haar adviesvaardigheden koppelt ze aan de aanpak en methodieken van Thexton Armstrong. Met natuurlijk als doel om MKB ondernemers via een beproefde methode (nog) beter te laten draaien. Voor meer informatie zie: wind.tamkb.nl (Thexton Armstrong MKB) of www.thextonarmstrong.nl


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis