BAILINE

Een vliegende start voor Kwalitaria

Het nieuwe jaar is goed begonnen bij de vooruitstrevende cafetariaformule Kwalitaria. In januari is elke week een nieuwe locatie geopend, onder andere in Culemborg en Kerkdriel. Aanstaande zaterdag worden weer twee nieuwe locaties feestelijk geopend. In Alkmaar opent onderneemster Suhong Li de deuren van Kwalitaria De Mare. Tegelijkertijd opent ervaren Kwalitaria-ondernemer Mario Sen Kwalitaria Délifrance Wassenaar. Buurtbewoners zijn uitgenodigd om tijdens de feestelijke opening kennis te maken met de (h)eerlijke producten van Hollandse bodem.

Groeiambitie Kwalitaria                                                                                                                        
Kwalitaria staat voor écht lekker eten met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid. De grootste cafetariaformule van Nederland streeft naar 250 vestigingen in 2020.

Interesse om je eigen Kwalitaria te openen? Klik hier voor meer informatie


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis