Registreren

Johnny’s Burger Company opent 2 nieuwe vestigingen tegelijkertijd

Op 25 september opende Johnny’s Burger Company twee nieuwe vestigingen, één in Den Haag op de Theresiastraat 123 en één in Amsterdam op de Kinkerstraat 41. Daarnaast is de bouw van vestiging Tilburg en Utrecht inmiddels gestart en begint de bouw van een tweede filiaal in Den Haag in november. Kortom, Johnny’s groeit hard.

De wens was er al lang om een gloednieuwe vestiging in Amsterdam te openen. Het lastige voor Johnny’s Burger Company is het vinden van een geschikte locatie in Amsterdam. Op de Kinkerstraat vonden we een perfecte locatie met veel traffic in een van de drukst bevolkte delen van Amsterdam, Oud West. Het filiaal wordt geopend door drie Asmterdamse ondernemers, Mohamed, Hicham en Jamal, die grootse plannen hebben voor Johnny’s in heel Amsterdam.

Uiteraard mag Johnny’s ook in Den Haag niet ontbreken. Na lang zoeken hadden we ineens twee geschikte panden. Het filiaal op de Theresiastraat is geheel in de nieuwe uitstraling van Johnny’s ingericht. Dit is het derde filiaal voor ondernemer Muharrem. De vestiging heeft een oppervlak van 150 vierkante meter met een ruime zitgelegenheid en open keuken.

Johnny’s Burger Company is de eerste hamburger take-away en delivery formule van Nederland. Klik hier voor meer informatie over de franchisemogelijkheden!


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis