BAILINE

BRAM’S Gourmet opent 7e vestiging in één jaar tijd

Alphenaarse fritesliefhebbers kunnen vanaf nu genieten van de verse frites van BRAM’S Gourmet. Op dinsdag 19 september wordt de winkel geopend midden in het centrum van Alphen en op 27 september is het publiek welkom voor een feestelijke housewarming van de fritesformule. Gasten kunnen naast het vertrouwde portie frites bij BRAM’S ook terecht voor de smaakvolle stoofgerechten. De ‘stoofs’ zijn ontstaan in samenwerking met bekend tv-kok Herman den Blijker en kenmerken zich door de royale toppings. Denk hierbij aan malse pulled pork, Aziatische gemarineerde kippendij óf de vegetarische variant met verse champignons, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise.

De verse frites van BRAM’S
De nieuwe formule van Bram Ladage is een groot succes. Dit is mede toe te schrijven aan de aardappel, welke rechtstreeks vanaf boeren uit de buurt vers naar de vestigingen wordt gebracht. Novifarm teelt de aardappels in de Hoeksche Waard en brengt ze naar de BRAM’S locatie. Dat deze aardappels van de hoogste kwaliteit zijn blijkt wel uit de prijs ‘Beste Agrarische Ondernemer’, die akkerbouwbedrijf Novifarm dit jaar heeft gewonnen. Eenmaal in de winkel worden de aardappelen zorgvuldig met de hand gesneden door de fritesbakkers. De schil wordt aan de frites gelaten, dit zorgt voor een karakteristieke smaak waardoor liefhebbers een uniek verwenmomentje beleven bij elke hap.  

Over BRAM’S Gourmet
BRAM’S is onderdeel van de bekende fritesformule Bram Ladage. Bram Ladage is in 1967 begonnen met een kraam op de Rotterdamse markt en is inmiddels uitgegroeid tot een sterke formule met meer dan 30 winkels in heel Nederland. Het familiebedrijf heeft een eigentijdse en herkenbare aanpak welke zich laat kenmerken door de pijlers: vers, snel, smakelijk én betaalbaar. De nieuwe fritesformule BRAM’S groeit razendsnel, na de vijf eerdere ‘containervestigingen’ opent BRAM’S deze week de tweede vaste winkel van Nederland in Alphen aan den Rijn. Ook heeft de franchiseformule serieuze gesprekken lopen om BRAM’S naar het Midden Oosten en Denemarken te brengen.

 

Meer informatie over franchisen bij Bram's? Klik hier!


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis