BAILINE

Mobile Service Centre breidt uit in België

Mobile Service Centre, een groeiende franchiseformule gespecialiseerd in de reparatie van smartphones en tablets van alle merken, heeft gisteren een franchiseovereenkomst gesloten voor de opening van de 3e vestiging in België. Franchisenemer Maxim Vanslembrouck is inmiddels door ons opgeleid tot Certified Engineer en hij zal naar verwachting in het 4e kwartaal 2017 de deuren openen van zijn franchisevestiging in (de omgeving van) Brugge om van daaruit de markt te bedienen bij de reparatie van smartphones en tablets van alle mogelijke merken. 

Maxim Vanslembrouck is 22 jaar jong. Na zijn opleiding tot elektricien was hij aanvankelijk werkzaam in de bouwnijverheid. Daarna heeft hij gewerkt als chauffeur maar hij miste daarbij de sociale contacten. Het is al geruime tijd zijn grote wens om zelfstandig ondernemer te worden. Tijdens zijn zoektocht naar het zelfstandig ondernemerschap kwam hij al vrij snel terecht bij Mobile Service Centre. De hoogwaardige kwaliteit van onze technische opleiding en de ontzorging en de begeleiding die hij van Mobile Service Centre krijgt, waren voor hem van doorslaggevende aard in zijn besluitvorming om een franchise te verwerven.

Na de geboorte van zijn eerste kindje in september, zal de vestiging van Maxim naar verwachting in het 4e kwartaal 2017 operationeel zijn.

Benieuwd naar de franchise mogelijkheden bij Mobile Service Centre? Klik hier voor meer informatie!


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis