Crystal Marbles

HappyNurse Uitzendbureau opent vestiging in Groningen

HappyNurse Uitzendbureau is per 1 september 2017 een vestiging rijker. Watte Linstra zal vanuit Zuidlaren zijn HappyNurse-vestiging als zelfstandig ondernemer leiden.

Betrokken en ambitieus
Watte heeft een carrière van 35 jaar in de financiële wereld achter de rug. Vanuit deze wereld is hij bekend met intensieve klantcontact. Voor Watte voelt klant- en resultaatgerichtheid dan ook als tweede natuur. “Ik ben een echt mensenmens. Ik ben leergierig en ga geen uitdaging uit de weg. Ik kan niet wachten om als HappyNurse ondernemer aan de slag te gaan.”, aldus Watte.   

Waarom HappyNurse
Na jaren in de financiële wereld gewerkt te hebben, was Watte toe aan een nieuwe uitdaging waarin hij zijn ondernemersgeest tot uiting kan brengen: “Bij HappyNurse zijn de collega’s zeer oprecht, behulpzaam en betrokken. Dit past goed bij mijn instelling. HappyNurse voelt als een warm bad.” Wat hem vooral aanspreekt is de persoonlijke aandacht voor klant en personeel. 

In zijn rol als ondernemer bij HappyNurse zal Watte zich bezighouden met het bemiddelen van zorgprofessionals bij opdrachtgevers in de zorgsector in Groningen, Zuidlaren en omstreken.

Benieuwd naar de mogelijkheden bij HappyNurse? Klik hier voor meer informatie!


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis