Crystal Marbles

UberEATS start bezorging in Rotterdam

Vanaf gister is UberEATS gestart met het bezorgen van maaltijden in Rotterdam. Meer dan honderd restaurants zijn aangesloten bij de bezorgservice van Uber.

In de zomer van vorig jaar begonnen Deliveroo en Foodora al met bezorgen in Rotterdam, met de komst van UberEATS is er een geduchte concurrent bij. Met een smartphone applicatie kan gebruik gemaakt worden van de bezorgservice. Bestaande gebruikers van het Uber taxi-platform kunnen inloggen met hun bestaande account.

,,We vervoeren al ruim drie jaar mensen in en rondom Rotterdam”, zegt Marco Knitel van UberEATS Nederland. ,,Hierdoor kennen we inmiddels elke vierkante kilometer van de stad en kunnen we optimale routes voor koeriers bepalen.”

Wereldwijd gezien is UberEATS actief in meer dan honderd steden. Rotterdam is na Amsterdam en Utrecht de derde stad in Nederland.

UberEats ging in september vorig jaar van start in Nederland met zijn fietskoeriers in Amsterdam. De bezorgdienst doet eveneens de thuisbezorging van McDonald’s in ons land wat in juni van dit jaar gestart is.

 

Bron: AD.nl


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis