Crystal Marbles

Franchiseformule iDevice+ zet stevige groei door

In april van dit jaar telde de iPhone en iPad reparatie franchiseformule iDevice+ nog 6 enthousiaste en succesvolle franchisenemers, verdeeld over Nederland. Nu 4 maand later is dat aantal opgelopen naar 15 vestigingen. Naast de geopende vestigingen zijn er ook nog verschillende locaties waar we mee in gesprek zijn om op korte termijn te starten dus de verwachting is dat het aantal zeker zal blijven groeien.

iDevice+ heeft nu vestigingen in de gemeentes Aalburg, Amersfoort, Amsterdam, Barneveld, Capelle aan den IJssel, Druten, Ermelo, Gouda, Hellendoorn, Kampen, Oldambt, Utrecht, Veendam, Zaanstad en Zaltbommel.

“Voor de komende tijd verwachten we nog een aantal openingen. Deze zijn allemaal in het midden van het land. We zijn blij met het vertrouwen wat wij krijgen van iedere franchisenemer maar we zouden graag op korte termijn uitbreiden met franchisenemers in de uiterst noordelijke en zuidelijke provincies en we zoeken daar dus ook nog zeker geschikte kandidaten voor via ons wervingsplatform iRepairPlus” aldus formule manager Raymond Koetsier.

De reden waarom veel franchisenemers voor onze formule kiezen?
“De kracht van de formule is het open en eerlijke no-nonsense verhaal waarbij de verdiensten liggen bij de franchisenemer daar zij het meeste werk doen” aldus formule manager Raymond Koetsier.

Meer info over franchisen bij iDevice+ tref je hier


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis