Crystal Marbles

Traas Ongediertebestrijding: nieuwe franchisenemer in België

Afgelopen week heeft Traas Ongediertebestrijding een nieuwe franchisenemer mogen verwelkomen en wel Jean Pierre Garnier uit Riemst (België). Jean Pierre is al enige tijd werkzaam in de ongediertebestrijding en ziet de vele voordelen die Traas hem biedt. We wensen beide een hele prettige en succesvolle samenwerking toe.
De franchisegever Peter Traas heeft zijn zaken graag goed op orde. Daarom laat hij zich bijstaan door De FranchiseAdviseur bij zowel de formule ontwikkeling, het handboek als nu ook bij de werving en selectie van nieuwe franchisekandidaten. Zeker nu wanneer je niet alleen met het Nederlands Recht te maken hebt, is het belangrijk dat je een expert in de arm neemt.
Wil meer weten over de franchiseformule van Traas Ongediertebestrijding of wil je weten wat De FranchiseAdviseur voor jou kan betekenen, neem dan een kijkje op de website www.franchiseadviseur.nl of bel direct 040 7878474

Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis