Crystal Marbles

Eerste Nederlandse franchisevestiging DoctorPhone opent in Amsterdam

Medio september gaan kersverse franchisenemers Steven Tjin en David Bermon de deuren openen van hun DoctorPhone vestiging in Amsterdam. Aan de Ceintuurbaan midden in het hart van Amsterdam gaan de twee ondernemers van start.

Steven vertelt enthousiast: “Ik heb zelf een achtergrond in de IT, begonnen als consultant heb ik later met een aantal partners een IT bedrijf opgezet. Het bedrijf liep uitstekend en we groeiden uiteindelijk door naar 35 mensen. Uiteindelijk ben ik hier uitgestapt om als ZZP-er weer verder te gaan in de IT.”

Voor David, de schoonzoon van Steven, is ondernemen ook geen onbekend terrein. “Ik heb zelf ook een technische achtergrond maar ben uiteindelijk als ZZP-er op avontuur gegaan en hiermee gaan zoeken naar wat het beste mij zou passen. Van Foodtrucks tot een honden crèche, en ervaring op mogen doen in de horeca bij Starbucks. Het waren mooie avonturen.”

Uiteindelijk kwam er voor Steven een moment dat de IT voor hem wel even ‘genoeg’ was en besloot hij op zoek te gaan naar mooie nieuwe kansen. Door zich in te schrijven bij INTO Franchise werd hij geattendeerd op de formule DoctorPhone. “Affiniteit met mobiele apparaten en de bijbehorende techniek heb ik, gezien mijn achtergrond, altijd al gehad. Dus ik was erg benieuwd naar de mogelijkheden die een franchiseformule zouden kunnen bieden.” Al snel werd een afspraak ingepland met Matin Zamani, de eigenaar van de franchiseformule DoctorPhone. Steven sprak David over het plan en beiden zagen een samenwerking wel zitten.

David en Steven hadden meteen een goede klik met Matin en de formule, en zitten op één lijn als je bijvoorbeeld kijkt naar de uitstraling van de formule en de kwaliteit van de dienstverlening.

Steven licht toe: “In aanloop naar ons contact met DoctorPhone hebben we ook gesproken met andere franchisegevers maar deze waren niet altijd transparant in communicatie of concept en werken niet altijd met laagdrempelige fysieke vestigingen. Dat gevoel hadden we bij DoctorPhone meteen wel en dat heeft ons uiteindelijk overtuigd om deze fantastische stap te maken.

INTO Franchise wenst de heren veel succes in aanloop naar de opening!

DoctorPhone is al ruim 15 jaar actief in de wereld van smartphone-, en tabletreparaties. Voor alle merken kan men bij DoctorPhone terecht, denk hierbij bijvoorbeeld aan Apple, Samsung, Sony en Huawei. 

Benieuwd naar de mogelijkheden die DoctorPhone je kunnen bieden? Klik hier voor meer informatie!


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis