Registreren

Nieuwe franchisenemer voor Eten met Gemak

Franchiseformule Eten met gemak verwelkomt per 7 augustus Jaco Heeren als nieuwe franchisenemer. In zijn regio, bestaande uit de gemeenten Borger-Odoorn, Coevorden, De Wolden, Emmen, Hoogeveen en Hardenberg, zal Jaco de verse maaltijden van Eten met gemak gaan verzorgen. 

Jaco over zijn keuze voor Eten met gemak:
‘De kwaliteit (lekker en gezond), het ruime assortiment zowel in reguliere als ook in dieet, vegetarische-, biologische- en Halalmaaltijden, en alles koelvers aangeleverd, zijn voor mij belangrijke uitgangspunten om niet alleen consumenten maar ook bedrijven en instellingen te voorzien van dagelijkse TOP-maaltijden, eventueel aangevuld met verse voorgerechten, salades en nagerechten.
Omdat ik altijd in persoonlijke, kwaliteit - en servicegerichte omgevingen werkzaam ben geweest voel ik mij met deze nieuwe werkomgeving “als in een vis in het water”.’

Inmiddels hebben de eerste klanten zich bij Jaco aangemeld en hebben deze week de eerste klanten in zijn regio kunnen genieten van de verse maaltijden van Eten met gemak! 

Over Eten met gemak
Eten met gemak is een verse maaltijdservice die lekkere en gezonde maaltijden bij consumenten aan huis levert. Wij selecteren alleen de meest verse ingrediënten uit het seizoen om voor onze klanten een smaakvol en gevarieerd assortiment verse maaltijden samen te stellen en aan huis te bezorgen.


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis