Registreren

Maak kennis met Team Fieldbox

Van 25 januari tot en met 27 januari staat Team Fieldbox op de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer om aan alle bezoekers te presenteren waarom Fieldbox de uitkomst is voor de markt van tegenwoordig. Met de uitgebreide functionaliteiten van Fieldbox, zoals digitale werkbonnen, Track and Trace, automatische registratie, een intelligent planboard en real-time management rapportages, garandeert Fieldbox een hoger rendement tegen lagere kosten, wat natuurlijk het doel is van elke ondernemer. De markt voor Fieldbox is dan ook groot en de tijd voor dit product is rijp.

Team Fieldbox is daarom op zoek naar franchisenemers om Fieldbox te gaan verspreiden en implementeren binnen bedrijven. Ben jij geïnteresseerd om voor jezelf te beginnen en heb je sterke sales skills, dan is Team Fieldbox op zoek naar jou!

Je bent van harte uitgenodigd om volgende week langs te komen op de beurs en direct kennis te maken met het team en het product en alle vragen te stellen die bij je leven. Via deze link kan je jezelf gratis registreren: http://bit.ly/2jhUwiV

Namens Team Fieldbox, heel graag tot volgende week!


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis