Registreren

Bezorgomzet Kwalitaria stijgt met ruim 600% 

Cafetariaformule Kwalitaria heeft de bezorgomzet in 2016 met ruim 600% procent zien stijgen ten opzichte van 2015. Inmiddels bezorgen 51 locaties maaltijden bij de consument thuis. De formule gaat het bezorgconcept verder uitbreiden.

Martijn Boone, marketingmanager, vertelt: “We zijn ons ervan bewust dat bezorgen de trend is. Daarom zetten we in op verdere groei van ons eigen bezorgconcept. Wouter Krupe, e-commerce manager, is recent aangetrokken om onze online positie verder uit te bouwen. Met zijn jarenlange online ervaring is hij in staat om de verkoopresultaten naar een hoger niveau te tillen. We maken online bestellen steeds leuker en makkelijker. Onze ambitie is om binnen drie jaar in de top 5 van bezorgformules te staan. Met een bezorgomzet van vier miljoen euro zitten we nummer vijf al dicht op de hielen.”


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis