BAILINE

Happy Tosti gaat voor 500 nieuwe banen in 5 jaar

"Happy Tosti is de meest sympathieke lunchformule die franchise Nederland in lange tijd heeft gezien", vertelt Hein van Baalen, franchise specialist en bedrijfsadviseur voor Happy Tosti. "Het concept creëert winst in de breedste zin van het woord, zowel commercieel als sociaal, en gaat verder dan een normaal businessmodel.’’ Van Baalen vindt de stap om te franchisen een volstrekt logische.

De mannen van Happy Tosti hebben gekozen voor franchise, omdat ze geloven dat ze op die manier werken aan een duurzame toekomst. ‘’Samen met toekomstige franchise ondernemers kunnen we zoveel mogelijk banen creëren voor medewerkers met een arbeidsbeperking. Wij spreken vaak mensen die de droom hebben om op sociaal commerciële manier te ondernemen. Wat ons betreft is dat een win-win-win-situatie; op de eerste plaats voor de beperkte medewerker die als ieder ander persoon een ‘normale’ baan wilt, maar ook voor de franchise ondernemer die ambitie heeft om sociaal verantwoord te ondernemen, én voor de steden die er een leuk lunchrestaurant bij krijgen’’, vertellen Jasper, Sam en Wibe van Happy Tosti.

De Happy Tosti Franchise Happy Tosti bestaat sinds twee jaar met drie vestigingen in Den Haag, Hoofddorp en Leiden. Hier werken 38 mensen met een arbeidsbeperking, die dagelijks met het grootste plezier de lekkerste tosti’s, panini’s, soepen, salades en koffie serveren.

Het bieden van een betaalde en leuke baan aan mensen met een arbeidsbeperking in Nederland creëert ontzettend veel blijdschap en voldoening bij alle betrokken partijen. ‘’Onze gasten vertellen ons geregeld hoe happy ze worden van onze tosti’s en medewerkers’’. 

Happy Tosti wil heel Nederland dit vrolijke gevoel laten ervaren en is daarom op zoek naar enthousiaste franchise ondernemers & geschikte locaties!

De directie van Happy Tosti Franchise BV bestaat uit Wibe Smulders, Sam Holtus en Jasper Kool.

Wil jij een eigen Happy Tosti beginnen, klik dan hier voor meer informatie!

 


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis