BAILINE

Eigen uitzendbureau - iets voor jou?

Wil jij een eigen uitzendbureau starten en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? JobManiac biedt je de kans om je eigen vestiging te starten met de nodige begeleiding en ondersteuning vanuit de formule.

Leer JobManiac kennen

JobManiac is in 2012 opgericht door Willem Faasse en is sinds 2015 één van de sterkst groeiende uitzendbureaus. Het is een jonge, dynamische franchiseformule met inmiddels 4 succesvolle vestigingen in Nederland. Er staan echter nog een flink aantal nieuwe vestigingen in de planning en misschien wordt één van die vestigingen wel van jou! Wil jij een eigen uitzendbureau starten met ondersteuning op het gebied van administratie, opleiding en coaching, websites en verloning en passen de volgende kreten bij jou:

  • Persoonlijke aandacht
  • Informeel, professioneel, gedisciplineerd
  • Teamspirit
  • Ondernemend
  • No nonsense
  • Afspraken nakomen

dan zou er wel eens een match kunnen zijn!

Wat gaat JobManiac je bieden

JobManiac zal zorgdragen voor:

  • Het genereren van nieuwe klanten en netwerken
  • Het creëren van een hoge naamsbekendheid
  • Het bieden van inkoopvoordeel voor additionele zaken
  • Het bieden van begeleiding en ondersteuning in onder andere de backoffice en trainingen.

Zorgen dat jij succesvol bent

De ontwikkeling van een nieuwe vestiging gaat in overleg en nauwe samenwerking met de franchisegever. Uiteindelijk heb je samen hetzelfde doel: zorgen dat jij succesvol bent. Samen met de ervaring van JobManiac gaat dat lukken. Jouw rol wordt het verkopen van JobManiac vanuit je eigen vestiging. Je bouwt je eigen netwerk op en bent het aanspreekpunt voor alles wat met JobManiac te maken heeft. Dit gaat van verkoop tot het helpen oplossen van problemen en deze veelzijdigheid maakt jouw werk uitdagend en afwisselen.

Heb jij ervaring in de uitzendbranche en wil je meer weten over de kans die JobManiac je biedt? Neem contact op met chantal@franchiseadviseur.nl of bel direct 040 7878474 of klik hier voor meer informatie


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis