BAILINE

Meld je nu aan voor de Discovery Day bij InXpress

Meld je nu aan voor de Discovery Day bij InXpress Nederland 30 september 2017

Ontdek je kansen in de wereld van de internationale logistiek; een groeimarkt met zeer winstgevende potentie! 

InXpress Nederland, onderdeel van het wereldwijde InXpress concern, organiseert op 30 september een Discovery Day. Hardwerkende ondernemers met een goed gevoel voor sales en service kunnen in een uitdagende omgeving een meer dan comfortabel inkomen genereren. 

Op 30 septemer is het Discovery Day bij InXpress Nederland. Zijn sales en service je tweede natuur? Zie je altijd kansen en oplossingen? Dan biedt InXpress de mogelijkheid om vanuit huis een fantastisch inkomen te genereren. Geen grote overheadkosten, overal waar internet is, kun je werken; een laptop en een telefoon zijn het belangrijkste gereedschap. En daarbij natuurlijk jouw inzet en discipline. Kijk op www.inxpress.nl voor alle informatie over ons bedrijf.

In een aantal van de 13 regio’s in Nederland is 10.000,- euro marge per maand geen uitzondering! In de UK, met 89 regio’s de grootste speler op deze markt, ligt de gemiddelde marge op 17.000,- pond. In de USA waar alles natuurlijk groter is, maakt Cathy Battreall uit Jacksonville meer dan één miljoen dollar in marge. (lees haar verhaal hier). Aanmelden voor de Discovery Day; stuur een mail naar frank.fontein@inxpress.com met daarin een korte omschrijving van je opleiding, werkervaring en ambities. Je ontvangt dan alle extra informatie.  

InXpress is vooral op zoek naar doortastende ondernemers in de regio’s Groningen, Zwolle, Almere, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Limburg, West Brabant en Zeeland.

De toonaangevende Amerikaanse businesswebsite ENTREPRENEUR heeft wederom een lijst samengesteld met de meest succesvolle en best gewaardeerde franchiseformules. InXpress, B-to-B reseller van Express en Logistieke Diensten, is in deze prestigieuze lijst het voorbije jaar gestegen naar een fantastische plaats 47 van de meest succesvolle wereldwijd opererende bedrijven. Een positie om bijzonder trots op te zijn!

Tot ziens op 30 september aanstaande.


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis