Registreren

Traas Ongediertebestrijding zoekt franchisenemers

Traas Ongediertebestrijding vindt zijn oorsprong reeds in 1996 en houdt zich niet alleen bezig met milieuvriendelijke bestrijding, maar juist ook met preventie. Zoals Peter Traas aangeeft gaat het om het juiste balans in het ecosysteem.

Instandhouding en stimulatie
Zo voeren ze grote projecten ten bate van de instandhouding en stimulatie van bepaalde fauna. Denk hierbij aan vleermuistorens en faunahuisjes om de inheemse fauna te controleren. Bij kleinere faunavoorzieningen kunt u denken aan bijvoorbeeld. vogelnestkastjes, insectenblokken en vogeldakpannen. Ook leuk om te vermelden is dat ze een leesboekje voor kinderen hebben laten maken waarin spelenderwijs kan worden kennisgemaakt met allerlei dieren uit de fauna. Zo wordt uitgelegd wat het nut van de dieren is, want onbekend maakt ongeliefd. Leuk om te zien is dat kinderen hierdoor met hele andere ogen naar de kleine diertjes kijken.

Keurmerken
Traas Ongediertebestrijding voert alle benodigde keurmerken en daarnaast voeren zij als één van de weinige ongediertebestrijders het KAD-keurmerk. Het is niet voor niets dat Traas contracten heeft met o.a. vakantieparken, supermarktketens en bedrijven.

Organisatiestructuur
Traas Ongediertebestrijding is sinds 2004 een franchiseformule en telt momenteel 7 franchisenemers. De organisatie kenmerkt zich door een platte organisatiestructuur en een informele sfeer. De manier waarop zij intern met elkaar omgaan kenmerkt zich door een open, gelijkwaardige en respectvolle communicatie. Daarnaast kennen ze een flexibele opstelling ten opzichte van werktijden en zijn ze onderscheidend in de aandacht voor individuele keuzes, behoeften en capaciteiten.

Franchisenemer worden
Op dit moment is Traas Ongediertebestrijding op zoek naar een franchisenemer voor Zuid-Holland en Limburg. Wanneer je jezelf herkent in bovenstaande omschrijving, affiniteit hebt met de branche en bovenal kwaliteiten hebt als zelfstandig ondernemer, dan zou je de nieuwe franchisenemer van Traas Ongediertebestrijding kunnen worden.

Procedure
De procedure voor het vinden van de juiste nieuwe franchisenemer wordt begeleid door Chantal van De FranchiseAdviseur. Voor meer informatie en/of een kennismakinggesprek kunt u dan ook contact opnemen met Chantal via chantal@franchiseadviseur.nl of kijk hier voor meer informatie.


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis