Crystal Marbles

Welcom start met verkoop refurb iPhones van Renewd

De telecomketen Welcom mag zich sinds kort trotste Nederlandse reseller van Renewd noemen. De samenwerking is een waardevolle toevoeging aan het huidige reseller-portfolio van Renewd. Welcom heeft meerdere vestigingen verspreid over heel Nederland en groeit hard. Persoonlijk en onafhankelijk advies in combinatie met een breed assortiment aan toestellen en abonnementen vormt de basis van hun succes.

Joas van Ieperen, Category Manager bij Retail Synergie vertelt: “Een alternatief voor nieuw mag in deze tijd niet meer in onze winkels ontbreken. Door de nieuwe BKR-regeling merken we dat de vraag naar refurbished toeneemt. Hier moet je als telecomketen op inspelen, maar je wilt natuurlijk wel een kwalitatief hoogstaand product blijven verkopen. Vertrouwen is één van onze belangrijkste kernwaarden. Dit vertrouwen behoud je alleen door degelijke producten te verkopen. Wij hebben bewust voor het refurbished merk Renewd gekozen vanwege de kwaliteitsaspecten. Doordat de kwaliteitscontrole van Renewd door een Premium Service Provider uitgevoerd wordt, kunnen wij eindgebruikers met een gerust hart beloven dat ze met het kopen van een Renewd productkwaliteit in handen hebben. Daarnaast past de vendor strategie van Renewd precies in ons plaatje. Als winkelketen wil je natuurlijk het liefst niet concurreren met winkels en webshops van merken die je zelf verkoopt. Doordat Renewd zich enkel focust op resellers ontstaat er altijd een win-win situatie.”

Ook Renewd is blij met de nieuwe samenwerking. René Stoltz, Sales Manager bij Renewd: “Welcom roept bij consumenten vertrouwen op en staat bekend om hun kwalitatief goede service. Kwaliteit en vertrouwen zijn precies de waarden die ook bij Renewd centraal staan. Welcom zit over heel Nederland verspreid en richt zich op een specifiek marktsegment. Door in deze winkels te liggen bereiken we weer een hele nieuwe doelgroep.”

Meer informatie over de franchisemogelijkheden bij Welcom? Klik hier!


Reactie


Reacties

  • Bas witgoed

    Zou graag meer informatie ontvangen

800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis