Crystal Marbles

Spar opent nieuwe City Stores

Supermarktketen Spar opent deze maand nieuwe City Store vestigingen in Den Haag, Amersfoort en Leeuwarden. Met deze openingen stijgt het aantal vestigingen van dit concept naar 35. Begin 2018 moet dit aantal op 50 liggen.

 

Donderdag startte een vestiging aan Noordeinde in Den Haag, op 21 juni volgt de Kamp in Amersfoort en op 28 juni opent Spar City aan de Wirdumerdijk in Leeuwarden. In Den Haag betreft het de opening van een tweede vestiging. Begin dit jaar verhuisde een bestaande vestiging van Winkelcentrum New Babylon naar de Bezuidenhoutseweg.

 

De stadswinkel van SPAR zal in Amersfoort openen in het voormalige pand van Big Bazar. Voor Den Haag wordt het de tweede vestiging van Spar City Store: de eerste verhuisde begin dit jaar van winkelcentrum New Babylon naar de Bezuidenhoutsweg. In Amersfoort komt de stadswinkel in een voormalig pand van Big Bazar, Leeuwarden krijgt een vestiging in het winkelgebied tussen Aktiesport en Blokker.

 

Zeven jaar geleden begon Spar met de stadswinkels aan de Glashaven in Rotterdam. De formule richt zich op gemaksproducten en producten voor directe consumptie zoals verse broodjes, salades, koffie en smoothies. Het concept draait inmiddels succesvol in onder andere Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Eindhoven, Breda en Enschede.

 

Meer weten over franchisen bij Spar? Klik hier voor meer informatie!

 

 

Bron: RetailDetail


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis