BAILINE

Eerste franchisevestiging in buitenland voor DoctorPhone

De nieuwste DoctorPhone franchisenemer, Arthur Fliet zal zijn vestiging gaan openen in Germersheim (Duitsland). Hiermee is de eerste buitenlandse franchisevestiging een feit voor de telecom reparatieformule. 

Arthur, die al technische ervaring had opgedaan op het gebied van mobiele reparaties, zag het concept van DoctorPhone online voorbij komen. Na een bezoek aan de vestiging in Kleve had hij een goede indruk gekregen en gaat vanaf 1 juli vol enthousiasme van start.  

DoctorPhone is al ruim 15 jaar actief in de wereld van smartphone-, en tabletreparaties. Voor alle merken kan men bij DoctorPhone terecht, denk hierbij bijvoorbeeld aan Apple, Samsung, Sony en Huawei. 

Benieuwd naar de mogelijkheden die ondernemen bij DoctorPhone je kan bieden? Klik hier voor meer informatie!


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis